Om oss

www.skepsture.se

Med handen på hjärtat heter jag Julian P och Susanne. P och skapade denna fantastiska sida för ett bättre val och såklart ett bra miljösmart val. Sidan öppnade portarna i September 2017 och sedan dess vuxit fram som genom ett träd. Om det är något som måste förbättras så är det klimatet och miljön som vi satsar störst på vår så kallad  jord Tellus.

Så vilka är framtiden bästa val?

Jo, den finns hos oss människor och vi tar oss fram! Vilket transportmedel vi tar eller vill ta oss fram med, om  vi tex tar bilen så fördubblas utsläppen och vår jord blir allt mer en gasliknande planet för varje dag!

Vad ska Skepsture göra för en bättre framtid?

 Först och främst anser vi att vår jord är rejält klimathotad. Vilka resurser finns det?

För att någon eller några ska få fram det bästa klimatsmarta valet så skal det skrivas ned och visas för allmänheten som på till exempel en hemsida, varje dag kämpar djuren för vårt hemska val att ta oss fram! Det som är de främsta klimatbovar är ” Bilar och fabriker, lastbilar, taxibilar med mera som läcker ut farliga ämnen ut i luften. Så hur ska vi göra för att tänka på ett bättre och ett mer miljövänligt sätt? Det är det som vi vill på Skepsture! Vi vill helst ta fram information, tips och bra och smarta val för en bättre jord och framtid och att våra nya generationer kan se hur vi levde ett bra klimat!

 

MILJÖPERSPEKTIVET?

Källa: Läroplanen

Miljöperspektivet i undervisningen ska ge eleverna insikter så att de kan dels själva medverka till att hindra skadlig miljöpåverkan, dels skaffa sig ett personligt förhållningssätt till de övergripande och globala miljöfrågorna!”

Genom att vi skriver artiklar, fotografera och redigera har vi arbetat med miljöfrågor. När vi delat information till alla våra läsare så har vi samtidigt lärt oss om miljön och hur man påverka den till bättre!

Varför ska vi vinna tävlingen?

”För vi vill göra vårt bästa av bra klimatsmarta val, att vi har kämpat mycket med  hemsidan och tagit uppgiften på största allvar och se framgången växa fram”

 

Varför finns Skepsture?

 Skepsture är en hemsida som ska kunna förmedla bra alternativ för en bättre miljö och förstås ett bättre klimat för jorden.

Kan jag låna bilderna på Skepsture?

 Ja, Men skicka gärna en begäran först för att låna bilderna till min mailadress.

 

Kommer hemsidan finnas länge

Svar:  På grund av att hemsidan skapad på Webbstjärnan, Men förstås kämpar vi för att vara en del av internets bästa miljösmarta val skal kunna återvändas om många år som bästa valsättet. Dock kommer sidan läggas ned framöver men inget som är bestämt! Skepsture är framtiden till bättre val!

 

Vilka skapade Skepsture?

Svar: Vi heter Julian Palme och Susanne Palme som samarbetar med hemsidan för en växande framgång.  Julian är redaktör och Susanne ger bra tips!

Finns E-Handel eller köptjänst?

Svar: Nej!

 

 

Finns besöksadress?

Svar: Vi har tyvärr ingen butik eller besöksadress vi är online hemsida, Men vid frågor skicka gärna till mail och annat ni funderar över!

 

Om jag har frågor eller annat?

Hänvisar vi dig till mail eller SMS till telefonnumret.